Enveloppe belangrijker dan het leuke kaartje

Enveloppe

Vroeger stuurden we kaarten naar iedereen. Wanneer je oma jarig was, als er iemand is getrouwd of vanaf je vakantieadres naar je oom en tante. Toch is die gewoonte bij veel mensen verdwenen sinds de opkomst van de telefoon en het gemak van een smsje of whatsappje sturen. Dan doen we ineens niet meer aan kaartjes, maar daar kunnen we verandering in gaan brengen want het is juist goed om een keer iets te doen wat je vroeger wel doet maar nu bijna niet meer.

Persoonlijk
Als je een keer een kaartje stuurt, dan moet het wel een hele leuke zijn. Maar het zit hem ook vooral in de details. Een unieke enveloppe bijvoorbeeld geeft al meer een luxegevoel aan het openmaken en lezen van een kaart. Het zorgt voor een totaal plaatje en een beleving die de ontvanger zal bijblijven. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante enveloppe of een kraft enveloppe. Dan is het voor de ontvanger al leuk om de enveloppe op de deurmat te vinden. Het hele belevingsgevoel is er dan en dat maakt het alleen maar specialer. Dan maakt het eigenlijk al niet uit wat voor kaartje er in de enveloppe zit.

Voor iedereen
Het is hartstikke leuk om een kaartje te ontvangen en ook zeker te versturen. Er zijn online tal van keuzes en kaarten die je naar je eigen smaak kunt aanpassen. Dan is het helemaal jou stijl en kun je een persoonlijk kaartje naar iemand sturen. Leuk voor je oma bijvoorbeeld. Ze zal er vast heel blij mee zijn. Maar ook je vrienden zullen het waarderen als je de moeite neemt om een kaartje te sturen. Het is ten slotte voor alle leeftijden leuk om een kaartje te versturen en ontvangen. Zeker de moeite waard om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.enveloppenzaak.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 954 reviews.