Om enveloppen een nog persoonlijker tintje te geven, laat je ze vakkundig bedrukken. De nadruk leggen wij hierbij op vakkundig. Want in principe kan iedereen een logo of standaard tekst op een envelop drukken. Maar als je echt voor een professionele uitstraling gaat, dan zijn er toch echt een aantal specifieke kwaliteitseisen die je als uitgangspunt wilt houden. Wij leveren kwaliteitsenveloppen, niet meer dan logisch dus dat onze bedrukte enveloppen ook voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Bedrukte enveloppen 120 gram kwaliteit

Wij doen geen concessies met betrekking tot kwaliteit en gaan altijd voor de beste optie. Daarom zijn onze bedrukte enveloppen 120 gram. De meeste winkels die bedrukte enveloppen aanbieden, verkopen alleen 90 gram enveloppen. Maar als je dan de moeite neemt om je enveloppen te laten bedrukken, dan wil je toch ook hier de beste kwaliteit? Niet alleen qua drukwerk, maar ook wat betreft het materiaal.

Maatwerk voor enveloppen bedrukken

Iedere opdracht is uniek en dit geldt ook wanneer je jouw persoonlijke of zakelijke enveloppen wilt laten bedrukken. Wij kunnen de enveloppen van jouw keuze in iedere oplage bedrukken. Met elk (full colour) logo, tekst of andere persoonlijke uiting. En omdat wij jouw bedrukte enveloppen niet als massaproduct zien, willen wij dat deze voldoen aan jouw verwachtingen. Een standaard prijs voor een bedrukte envelop is daarom niet van toepassing. Wij behandelen jouw opdracht om enveloppen te bedrukken, als individueel maatwerk.

Standaard proefdruk van bedrukte envelop

Nadat je jouw specifieke drukwensen voor jouw envelop hebt doorgegeven, via mail of offerteaanvraagformulier, maken wij een proefdruk van de bedrukte envelop. Hierdoor weet je exact wat je kunt verwachten, want wij sturen jou een foto van deze proefdruk. Zodra jij akkoord hebt gegeven op deze foto, hebben we een deal en gaan wij jouw opdracht verder uitvoeren. Uiteraard ontvang je met de proefdruk een volledig overzicht van de kosten.

Enveloppen drukken in verschillende maten

Wij kunnen enveloppen van iedere afmeting bedrukken. Voor zowel zakelijke als persoonlijke post, zijn er een aantal standaarden te benoemen:

A4 enveloppen bedrukken

Het A4 formaat leent zich uitstekend voor het verzenden van eigen drukwerk, brochure of documenten die uit meerdere A4 pagina’s bestaan. Als je dit in een voorbedrukte A4 envelop verzendt, dan verhoog je de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Bedrukte A5 enveloppen

Een persoonlijke of zakelijke brief verstuur je het meest professioneel in een voorbedrukte A5 envelop. Netjes met een full colour logo of persoonlijk motto. Heel verzorgd en netjes in een stevige kwaliteitsenvelop. Je zult zien dat dit netter en serieuzer overkomt op de ontvanger dan een blanco envelop.

A6 enveloppen met bedrukking

Zelfs een kleine postboodschap komt een stuk professioneler over in een voorbedrukte A6 envelop. Omdat een A6 envelop kleiner is dan een gebruikelijke envelop, kan dit formaat wel een extra eye-catcher gebruiken. Door jouw logo of andere boodschap op de envelop te laten bedrukken, valt hij meer in het oog bij de ontvanger.

Voorgedrukte 11×22 DL enveloppen

DL enveloppen worden vaak gebruik voor verzending van facturen. Wanneer deze in een voorbedrukte DL envelop stopt, dan heeft deze direct een meer serieuze uitstraling. Ook andere correspondentie krijgt een meer gewichtig uiterlijk in een DL envelop met (bedrijfs)logo of voorbedrukte (bedrijfs)gegevens.

Overige formaten

Bovenstaande formaten zijn slechts voorbeelden. Wij kunnen ieder formaat envelop bedrukken. Kijk bij de offerte aanvraag voor een volledig overzicht enveloppen die wij kunnen bedrukken.

Kwalitatieve enveloppen bedrukken

Omdat wij altijd gaan voor de best mogelijke kwaliteit, hebben wij ervoor gekozen om 120 grams enveloppen te bedrukken. Deze enveloppen bieden wij aan in diverse kleuren en in verschillende formaten.

Kwalitatief drukwerk

Ons doel is om de bedrukking van de envelop te laten aansluiten op de excellente papierkwaliteit van de envelop. Hiervoor hebben wij een goed werkbaar bestand nodig van wat jij op de envelop gedrukt wilt hebben. Dit kan een (full colour) logo zijn maar ook een afbeelding van een stukje tekst of andere uiting. Het is van belang dat wij een hoge resolutie van het bestand ontvangen. Dit kan een PDF, EPS of een Ai bestand zijn.

Om een mooie en prominente weergave van de bedrukking op de envelop te garanderen, hebben wij ervoor gekozen om een marge aan te houden. Hierdoor voorkom je dat jouw bedrukking aan de zijkanten van de envelop in het niet valt. Houd daarom altijd rekening met een zijkant marge van 0,5 centimeter.

Kwalitatieve service

Wij staan klanten altijd bij met raad en daad. Mocht het je niet lukken om een goed en werkbaar bestand te vinden van jouw logo, neem dan contact met ons op via email of het offerteaanvraagformulier. Je kunt ook een conversieprogramma gebruiken die via een internetzoekmachine te vinden is.

Zo laat je enveloppen drukken

Om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen, hebben wij hieronder het bestelproces van het laten bedrukken van enveloppen op een rij gezet.

  • Stap 1 – Zoek de envelop die je wilt laten bedrukken
  • Stap 2 – Bepaal hoeveel enveloppen je wilt laten bedrukken
  • Stap 3 – Bepaal wat je op de envelop gedrukt wilt hebben
  • Stap 4 – Bekijk waar je de bedrukking op de envelop wilt hebben
  • Stap 5 – Mail ons de informatie of vul dit in op het offerteaanvraagformulier
  • Stap 6 – Stuur ons een hoog resolutie PDF, EPS of Ai bestand
  • Stap 7 – Beoordeel de maatwerk foto
  • Stap 8 – Na akkoord van jou gaan wij de enveloppen bedrukken
vraag hier vrijblijvend een offerte aan