Enveloppen 15×15

Je zou zeggen dat het sturen van brieven inmiddels compleet achterhaald is door de technologische revolutie van internet en e-mail. En hoewel dat natuurlijk voor een groot gedeelte klopt, is het niet helemaal waar. Mensen schrijven namelijk nog steeds brieven waar ze een 15×15 envelop voor nodig hebben. En dat doen ze niet omdat ze het schrijven op zich nu zo geweldig leuk vinden, maar vooral omdat het veel persoonlijker is dan een e-mail. Blijkbaar komt een boodschap gewoon beter over als je hem ook daadwerkelijk vast kunt houden.

In het verlengde daarvan is het natuurlijk ook heel begrijpelijk dat vrijwel alle kaarten nog steeds op de traditionele manier in een 15×15 envelop worden verstuurd. Natuurlijk kun je tegenwoordig ook gewoon een e-card sturen voor iemands verjaardag, maar eigenlijk gebeurd dat in verhouding maar heel weinig. Een echte kaart, met je eigen handschrift wordt veel meer gewaardeerd. Bovendien moet je er dan ook iets voor doen. Je moet de kaart kopen, hem schrijven, in een 15×15 envelop stoppen, postzegel erop en dan versturen. Ook hiermee geef je aan iemand te waarderen.


Kerst enveloppen 15×15

Maar de echte explosie aan kaarten komt natuurlijk met de kerst. Hierbij ben je bijna moreel verplicht om je kaarten zelf te schrijven en in een 15×15 envelop te sturen. Sterker nog, veel mensen maken hun kaarten zelfs zelf als blijk van extra waardering. Daarbij hangt het er natuurlijk maar net van af hoe belangrijk jij je vrienden en familie vindt. De één stuurt alleen naar familie en goede vrienden, terwijl anderen hun hele adresboek afwerken. Hoe dan ook, brieven en kaarten zijn nog steeds van deze tijd, net zoals de goede oude 15×15 envelop.

De waardering van www.enveloppenzaak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 58 reviews.