Of je nu veel of weinig post hebt te versturen, bij Enveloppenzaak vind je precíés de envelop die je zoekt. Zakelijke of privé post, we hebben het allemaal. Graag helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Verstuur je een uitnodiging, geboortekaart of verjaardagskaart? Vaak hebben deze een vierkante vorm. De vierkante briefomslag is hier uitermate geschikt voor. Deze leveren we in veel verschillende kleuren en maten. Zo hebben we de witte envelop voor bijvoorbeeld zakelijke post of trouwkaarten en de donkerrode of rozenrode envelop voor romantische post. Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste kleur beschikbaar. Met meer dan 30 verschillende kleuren in ons assortiment, kunnen wij onze klanten voorzien van een envelop die geschikt is voor elke gelegenheid en legio andere doeleinden. Daarnaast vind je in onze webshop alle gangbare afmetingen, zowel vierkant als langwerpig. Ook de populaire kraft envelop, in diverse kleuren en afmetingen, maakt deel uit van ons uitgebreide assortiment. Je ziet het, enveloppen kopen begint bij Enveloppenzaak.

De beste kwaliteit enveloppen

Heb je wel eens een (goedkope) verjaardagskaart gekocht? Waarschijnlijk is het je dan al eens opgevallen dat hier vaak dunne enveloppen bijzitten. Door de lage kwaliteit van het papier, zullen deze erg snel scheuren of vouwen. Erg zonde, want je wilt natuurlijk dat de post mooi aankomt. Daarom zijn al onze producten van 120 grams kwaliteitspapier gemaakt. Ervaar zelf de stevigheid van dit hoogwaardige papier. De inhoud van de envelop wordt goed beschermd. Dit is een kwaliteit die je niet snel terug vindt bij de goedkope briefomslagen. Toch bieden we ze tegen voordelige prijzen aan.

Zorg dat de inhoud goed in de briefomslag past. Houd een marge van 5 mm rondom aan. Dit betekent dat de envelop 1 mm groter en breder is dan de kaart of brief. We hebben zeer veel verschillende afmetingen in ons assortiment. Het is dan ook niet nodig om brieven of facturen veelvuldig te vouwen. Kies in dit geval gewoon een grotere envelop. Alle producten in onze webshop zijn per stuk te bestellen. Hierdoor is het mogelijk verschillende kleuren en afmetingen afzonderlijk van elkaar te bestellen. Enveloppen kopen bij Enveloppenzaak betekent de hoogste service tegen voordelige prijzen.

Tips

Welke post je ook verstuurt, Enveloppenzaak heeft altijd de juiste briefomslag. Wellicht maak je zelf kaarten en zoek je mooie bijpassende enveloppen voor jouw creaties. Mogelijk heb je online kaarten besteld, maar zitten er enveloppen van de verkeerde kleur bij. Of je bent niet tevreden over de kwaliteit. Daarom kies je één van onze gekleurde exemplaren van hoogwaardig 120 grams papier. Deze zijn goed af te stemmen op het thema of de bedrijfskleuren. Onze enveloppen zijn voorzien van nat-lijm. Door deze vochtig te maken kleef je de envelop eenvoudig dicht.

Weten hoe je een kaartje op de juiste manier in de briefomslag stopt? Mensen draaien de envelop bij het openen altijd om. Zorg dat de kaart direct leesbaar is wanneer deze uit de briefomslag wordt gehaald. Steek dubbel gevouwen brieven of kaarten nooit met de vouwrand naar boven in de briefomslag. Deze kan scheuren wanneer de ontvanger een briefopener gebruikt. Enveloppen bestellen tegen voordelige prijzen? Bekijk ons complete assortiment.

Staffelkorting

Heb je grote hoeveelheden nodig, dan kun je rekenen op staffelprijzen met aantrekkelijke kortingen. Al onze producten zijn per stuk te koop, maar wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt berekent ons systeem automatisch de korting. De staffelkorting verschilt per product. Bij elk product staat onder de productomschrijving de staffelkorting die van toepassing is. Wanneer je regelmatig grote hoeveelheden nodig hebt, dan is het goedkoper om ineens een grote bestelling te plaatsen.

Maatwerk

In onze webshop hebben wij zeer veel maten en kleuren opgenomen. Toch kan het gebeuren dat je een kleur of maat zoekt die niet in onze webshop te vinden is. Dat wil niet zeggen dat wij deze niet kunnen leveren. Wij maken gebruik van verschillende inkoopkanalen waardoor wij meestal wel het juiste product kunnen inkopen. Neem contact op met onze klantenservice wanneer je speciale wensen hebt, of wanneer je vragen hebt over een specifiek product.

Service

Service en klanttevredenheid vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar per email. Wij antwoorden altijd binnen 24 uur, zodat je nooit lang hoeft te wachten wanneer je met vragen of problemen komt te zitten. Heb je onze klantenservice direct nodig? Bel dan direct even met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar.